Home

Inspiratiedeler

Visie

Gezinsbegeleiding

Jongerenbegeleiding

Percussie workshops

Agenda

Gio Vogelaar

Contact

Links


Jongerenbegeleiding

Wilt u dat uw kind met een diagnose als "ADHD, PDD-NOS, ODD" et cetera zijn talenten ontdekt en daarmee zelfvertrouwen ontwikkelt? Laat een bericht achter en ik neem contact met u op!
Graag kom ik (kosteloos) bij u thuis om kennis te maken met u en uw kind. Wanneer het klikt tussen u als ouder(s), uw kind en mij maken we praktische afspraken en vertel ik globaal hoe ik uw kind ga begeleiden.

Ik laat kinderen ervaren dat er veel goed gaat in hun leven en ga met ze op zoek naar dingen die ze leuk vinden. Ze gaan kennis maken met nieuwe dingen, ook buiten de deur, om te ervaren waar hun nog vele verborgen talenten zitten. Zo ontdekken ze hun kwaliteiten die ze kunnen omzetten in zinvolle vrijetijdsbestedingen.
Als kinderen (en volwassenen!) leren hoe ze hun aandacht van hun problemen, naar hun kwaliteiten kunnen verplaatsen, vergroten ze hun zelfvertrouwen en zullen de problemen verminderen (en misschien zelfs oplossen?)! Algemeen wordt erkend dat juist deze kinderen kwaliteiten hebben en creatief in hun oplossingen en denken zijn.

G.I.O. KvK nr: 30265669