Home

Inspiratiedeler

Visie

Gezinsbegeleiding

Jongerenbegeleiding

Percussie workshops

Agenda

Gio Vogelaar

Contact

Links


Gio Vogelaar

Van 1981 t/m 1985 heb ik gewerkt als gymnastiekdocent aan diverse scholen.

In de periode 1986 t/m 1991 heb ik als vrijwilliger diverse groepen jongeren en volwassenen getraind en gecoacht en gewerkt als recreatiesportbegeleider.Ook heb ik toen veel ervaring opgedaan in het organiseren van jeugdkampen, toernooien en allerlei verenigingsactiviteiten.

Daarna 8 jaar bij KPN gewerkt, waar ik vooral mijn organisatietalent ontwikkeld heb.

In 1999 ging ik als jeugdhulpverlener op een internaat werken en ontdekte dat kinderen perfecte spiegels zijn om mij heel veel over mezelf te leren en dat opvoeden een leerproces is voor zowel kind als opvoeder (verzorger). In de 9 jaar dat ik op het internaat werkte heb ik diverse trainingen gedaan op het gebied van contextuele hulpverlening. Naast mijn functies als pedagogisch medewerker en schoolmaatschappelijk werker heb ik me ook beziggehouden met het geven van drum- en percussielessen, het organiseren van ski- en zomervakanties en het meewerken aan de ontwikkeling van het primair proces op het internaat. In deze periode begeleidde ik naast jongeren ook gezinnen en ouders.

Het afgelopen jaar heb ik een aantal Avatar® ervaringsgerichte bewustzijnstrainingen gevolgd (Avatar-, Master-, Wizard- en Professional cursus). Hier heb ik geleerd om te coachen vanuit volledige dienstbaarheid, waardoor verantwoordelijkheid nemen en zoeken naar oplossingen door de cliënten zelf worden geïnitieerd. Dit pakket aan diversiteit in opgedane werkervaring, persoonlijke ontwikkeling en leren kijken naar mezelf, vormt de stevige basis waarop mijn werkwijze is gefundeerd.

(Avatar® is a registered trademark of Star's Edge, Inc. Alle rights reserved)

G.I.O. KvK nr: 30265669